Klaar voor je Gratis proefrijles?

Velden gemarkeerd met een *
zijn verplichte velden.

Rob

Regio: Almere, t Gooi, Hilversum, Bussum, e.o.
Auto: Volkswagen Polo

Hallo, ik ben Rob! Na een lange tijd taxichauffeur te zijn geweest werk ik nu met veel plezier in het vak van rijinstructeur. Het is bij mij belangrijk in de auto dat er wordt les gegeven op een manier dat past bij de leerling. Hierbij is het ook van belang dat de lessen veilig, ontspannen en leuk zijn!

Bij Rob haal je snel je rijbewijs!

Na een lange tijd taxichauffeur te zijn geweest werk ik nu met veel enthousiasme in het vak van rijinstructeur. Wat leerlingen mij vertellen is dat zij mij op een prettige en comfortabele manier vinden lesgeven. Dit doe ik dan ook met veel passie en plezier. Elke leerling heeft zijn of haar eigen manier van leren, tijdens de lessen kijk ik hier onafhankelijk per leerling naar hoe ik de lesstof toepas. Aan de hand van een leskaart behandel ik alle onderdelen en leer je bewust te zijn wat autorijden allemaal inhoud op een veilige, leuke en ontspannen manier.

Woon jij bijvoorbeeld in Almere  of omliggende plaatsen als ‘t Gooi, Hilversum, Blaricum, Muiden of hier in de buurt? Meld je dan snel aan voor een gratis en vrijblijvende proefles!

 

  • Wie ben ik?
  • In welke auto krijg je rijlessen?
  • Waarom bij mij lessen?
  • Waar geef ik les?

Neem contact op

Wil jij direct starten met een gratis rijles? neem dan contact op bel 085 303 76 63


Rob

proefles@quickpro.nl

Start met je gratis proefles bij Rob!