Klaar voor je Gratis proefrijles?

Velden gemarkeerd met een *
zijn verplichte velden.

Sandra

Regio: Capelle aan den IJssel e.o.
Auto: Volkswagen Polo (model 2018

Hoi! Mijn naam is Sandra, ik hou van autorijden en ik heb zelf al 21 jaar mijn rijbewijs.

Bij Sandra Okuoka haal je snel je rijbewijs

Hoi! Mijn naam is Sandra Okuoka, ik hou van autorijden en ik heb al 21 jaar mijn rijbewijs. Onderwijs geven doe ik al jaren, ik heb ook ervaring als therapeut maar de autobranche is nieuw voor mij. Ik vind het leuk om 1 op 1 iemand te coachen en ik vind het een dankbare taak om iemand aan zijn rijbewijs te helpen. Niet alleen het technische rijden of de verkeersregels maar ook je attitude: “Hoe zorg je ervoor dat je voor altijd veilig door het verkeer gaat?”

Woon jij in de buurt van Capelle aan den IJssel, Ommoord, Alexander, Zevenkamp, Fascinatio, Nesselande, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Moordrecht of andere plaatsen in de buurt? Meld je dan snel aan voor een gratis en vrijblijvende proefles !

Bij Sandra Okuoka kun je snel je rijbewijs halen, ik bied lessen aan van 100 minuten per week zodat je in een korte tijd auto kunt leren rijden. Je bent er als leerling om dingen te leren en te proberen en fouten maken mag! Ik heb ervaring in de omgang met mensen met gedragskenmerken als bijvoorbeeld Autisme, ADHD, concentratiestoornissen e.d. maar ook faalangst. Ik ben rustig en heb een rustige stem en blijf kalm onder alle omstandigheden. Ik stel voor mezelf hoge eisen en hou van kwaliteit en punctualiteit! De lessen worden bijgehouden op een leskaart, zodat je je vorderingen kunt blijven zien! Het is toch fijn om voor de les te weten wat je gaat oefenen en leren?

Ik ben een niet-roker en je kunt zelf aangeven of je houdt van kletsen of liever geconcentreerd aan het rijden bent en of je de radio aan/ uit wilt. Ik hou van allerlei soorten muziek en van dansen en leer graag van andere culturen zoals koken. Ik spreek uiteraard Nederlands want ik ben hier geboren, maar spreek ook Engels en vloeiend Duits.

wil je iemand meenemen dan kan dat, maar laat dit vooraf even weten zodat ik rekening kan houden met het aantal passagiers. Als je liever bij een andere opstapplaats wil worden opgehaald/ gebracht dan is dat ook bespreekbaar.

  • In welke auto krijg je rijlessen?

Neem contact op

Wil jij direct starten met een gratis rijles? neem dan contact op bel 085 303 7663


Sandra

proefles@quickpro.nl

Start met je gratis proefles bij Sandra