Klaar voor je Gratis proefrijles?

Velden gemarkeerd met een *
zijn verplichte velden.

William

Regio: Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, etc.
Auto: Volkswagen Polo (model 2018)

Woon jij in Hengelo OV of in de omgeving, denk hierbij aan Enschede, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Beckum, Deurningen, Borne of Delden, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Meld je dan snel aan voor een gratis proefles.

Bij William haal je snel je rijbewijs

Ik ben William Ros. Na mijn ontslag in 2015, na ruim 31 jaar trouwe dienst, heb ik besloten een jongensdroom in vervulling te laten gaan nl. RIJINSTRUCTEUR.

Bij mij in de auto zit je goed. Het klinkt nogal arrogant maar ik weet zeker dat je het zo zult ervaren. Ik ben positief, vriendelijk, rustig en geduldig. Uiteraard is er tijdens mijn les ruimte voor een geintje maar daar word ik uiteraard niet voor betaald want dan zou je goedkoper uit zijn bij Herman Finkers. Nee, mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij snel aan je rijbewijs komt en dit doen wij samen als een team in een prettige sfeer.

Flexibiliteit is ook zeker belangrijk. Dit geldt niet alleen voor de betalingstermijnen maar ook bijvoorbeeld voor de ophaal/terugbreng plaats. Wil jij een vriend of vriendin meenemen dan kan dit ook maar wel van tevoren overleggen dan kan ik daar rekening mee houden.

  • Waarom bij mij lessen?
  • In welke auto krijg je rijlessen?
  • Wat zijn je hobbies?
  • Waar geef ik les?

Neem contact op

Wil jij direct starten met een gratis rijles? neem dan contact op bel 085 303 76 63


William

proefles@quickpro.nl

Start met je gratis proefles bij William