RAZEND SNEL JE RIJBEWIJS
Bellen? 085-303 76 63
X
Meld je aan

Vul hier je gegevens in!

Gratis proefles
Relaxt de weg op? Sluit je aan bij QuickPRO Garantiefonds!

Verzeker je rijlessen

Zoals je weet zijn alle rijinstructeurs bij QuickPRO geselecteerd uit de beste rijinstructeurs van Nederland. Echter zijn onze rijinstructeurs wel zelfstandigen die opereren onder de merknaam van QuickPRO. Het is goed om te weten dat je in feite altijd rechtstreeks zakendoet met jouw rijinstructeur en NIET met QuickPRO B.V. De afspraken die je maakt met de rijinstructeur worden vastgelegd in een lesovereenkomst.

Het is verplicht voor de bij ons aangesloten rijinstructeurs om zich aan te melden bij het zogeheten Garantiefonds. Dit fonds is opgezet met de gedachten de instructeurs te beschermen en verzekeren bij (langdurige)uitval.

Het is ook voor jou als leerling mogelijk om je aan te melden bij dit garantiefonds. Op deze manier verzeker jij jouw vooruitbetaalde rijlessen bij uitval van jouw rijinstructeur. Zodra je begint met lessen ontvang je van ons backoffice een email over het garantiefonds en de voorwaarden.

Mochten je geen email hebben ontvangen, neem dan voor de zekerheid contact op met Quickpro via: info@quickpro.nl.

Jezelf verzekeren? Ja graag! Hoe gaat dit in zijn werk?

Met een minimale eenmalig inleg van €17,50 ben je verzekerd tegen het langdurig of permanent uitvallen van een rijinstructeur en daarmee jouw reeds ingekochte lessen.

Hoe gaat dit in de praktijk?

  • Na het aanmelden bij een bij QuickPRO aangesloten rijschool ontvang je eenmalig een factuur van het QuickPRO garantiefonds van €17,50.
  • De factuur is geheel vrijblijvend. Je bepaalt zelf of je aan het garantiefonds deelneemt of niet.
  • Betaal je de factuur wel? Geweldig! Je neemt nu deel aan het garantiefonds.
  • Betaal je de factuur niet? Geen probleem, het is geheel vrijblijvend, echter kun je hierna geen beroep doen op het garantiefonds.

Voorwaarden QuickPRO Garantiefonds

Aan het deelnemen bij het garantiefonds zijn voorwaarden verbonden. Je hebt sowieso de factuur bij aanvang betaald en daarmee de belangrijkste stap al genomen.

Ziekte:
1 van de aspecten van langdurige uitval is ziekte. In de praktijk betekent dit dat jouw rijinstructeur niet meer instaat is om in jouw vooruitbetaalde rijlessen te voorzien en/of terug te betalen en langer dan 12 maanden arbeidsongeschikt is.

Permanente uitval:
Het 2de aspect bij langdurige uitval is permanente uitval. Als de situatie zich voordoet dat een rijinstructeur permanent is uitgevallen en hierdoor niet meer kan voorzien in de door jouw vooruitbetaalde rijlessen en/of deze terug te betalen.

QuickPRO Garantiefonds

In het kort gezegd voorziet het garantiefonds erin om vooruitbetaalde rijlessen bij een aan QuickPRO aangesloten rijschool in geval van (langdurige) uitval:

  • Over te zetten naar een andere rijinstructeur waarbij de kosten worden gedekt. OF
  • Als andere maatregelen niet tot een oplossing leiden overgaan tot het terugbetalen van de vooruitbetaalde lesgelden conform de voorwaarden binnen het QuickPRO Garantiefonds.