RAZEND SNEL JE RIJBEWIJS
Bellen? 085-303 76 63

Rijinstructeur worden

Heb je altijd al de vrijheid van het ondernemen willen ervaren, zonder de risico’s die erbij horen? Wordt dan rijinstructeur met de opleiding van Quickpro. We staan je bij, zorgen ervoor dat je volledig voorbereid jouw examen in gaat en gegarandeerd slaagt!

Opleiding tot rijinstructeur

Volg de opleiding tot rijinstructeur bij Quickpro en profiteer van onze ervaring, kennis en expertise. Je ontvangt de lessen, het benodigde lesmateriaal en overige faciliteiten die nodig zijn om de opleiding succesvol af te ronden. We bieden je een pakket aan met alle begeleiding die je nodig hebt, waaronder:

 • Studiebegeleiding van een ervaren docent tijdens je theoriefase
 • 10 rijlessen voor praktijkexamen 1B
 • 40 uur stagebegeleiding voor fase 3A
 • Gebruik van een lesauto, CBR leerling en docent tijdens het examen voor fase 3A
 • Gebruik van lesauto, CBR leerling en docent tijdens examen 3A
 • 4 praktijklessen fase 3A
 • Alle eerste IBKI examens

Met de juiste motivatie noem jij jezelf al in 5 tot 8 maanden rijinstructeur. Hierna profiteer je van een goed salaris, baangarantie en zelfstandigheid. Naarmate je meer ervaring opdoet, verdien je al snel tussen de € 4.000,- en € 5.000,- per maand.

Vraag hier meer informatie aan

rijinstructeur worden

KOSTEN RIJINSTRUCTEUR WORDEN EN BETAALOPTIES


 • Waar kan ik de opleiding volgen?
  Je kan de opleiding volgen vanuit elke locatie die jij maar wilt. Het is namelijk een opleiding waarvan jij het materiaal krijgt thuis gestuurd. Daarnaast kan je voor de klassikale lessen inloggen via Zoom. Dit scheelt reistijd, reiskosten en het zorgt ervoor dat je de opleiding op jouw eigen tempo en flexibel kan afronden!
 • Hoelang duurt de cursus en wat zijn de kosten?
  De cursus rond je tussen de 5 en 8 maanden af en kost €4.999,-.
 • Optie 1. 100% vergoed door het UWV!
  Je krijgt de opleiding vergoed door het UWV, een gemeentelijke instantie of door een re-integratiebureau. Je kan in aanmerking komen voor een 100% vergoeding.
 • Optie 2. Je betaalt de cursus in een keer
  Je betaalt de cursus in een keer voordat je begint.

  Je betaalt dan € 4.999,-.( incl. €49,- administratiekosten)
 • Optie 3. Je betaalt in termijnen
  Je betaalt de opleiding in termijnen:

  Je doet een aanbetaling van € 1.000,- vóór aanvang van de cursus.
  Vervolgens betaal je 9 termijnen van €500,-

  Totaalbedrag: €5.550,- (incl. administratiekosten)
 • Optie 4. Start met aflossen op het moment dat je bij ons in dienst bent
  Je kan ook de opleiding in termijnen betalen en beginnen met aflossen zodra je in dienst gaat bij Quickpro:

  Aanbetaling: € 1000,-

  12 resterende termijnen van €333,- na behalen diploma en indiensttreding bij Quickpro.

  Totaal bedrag: €4.995,-

INHOUD RIJINSTRUCTEUR OPLEIDING

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kan het omscholen tot rijinstructeur de oplossing zijn voor jou! Bij Quickpro kun je jezelf binnen enkele maanden omscholen tot rijinstructeur, waarna je razendsnel zelfstandig aan de slag kan. Het maakt niet uit welk werk je in het verleden gedaan hebt, jezelf omscholen kan al met alleen een rijbewijs!

VOORDELEN VAN RIJINSTRUCTEUR WORDEN

Rijinstructeur worden kent veel voordelen. Je hebt de vrijheid en zelfstandigheid om zelf een planning te maken en kunt dus de hoeveelheid uren per week zelf indelen. Een uitdagende baan, voldoende vrije tijd en elke dag met andere mensen werken. Hiernaast speel je ook nog eens een grote rol in de ontwikkeling van deze mensen. Wie wil dat nou niet?

Er zijn ook nog doorgroeimogelijkheden. Je kan je bijvoorbeeld specialiseren in het geven van rijles aan mensen met autisme. En last but not least: als rijinstructeur kan je echt goed geld verdienen!

Stijgende vraag naar instructeurs

Er is momenteel een groot tekort aan rijinstructeurs doordat de vraag naar rijlessen in de afgelopen maanden ontzettend gestegen is. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een baan na het afronden van de rijinstructeur opleiding. Quickpro wil jou graag hebben als toekomstige werknemer! Als je meer wilt weten, klik je op de onderstaande button voor meer informatie.

Vraag hier meer informatie aan

01
Geef je op voor de opleiding

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

02
Meer weten over de opleiding?

Via het formulier hiernaast vraag je ook meer informatie op over de opleiding.

Rijinstructeur worden

  Wij helpen je meteen verder.

  BINNENKORT WERKLOOS? KIES VOOR BAANGARANTIE!

  Loopt het contract van je huidige werk bijna af en heb je geen uitzicht op verlenging, waardoor je onverhoopt in de WW zal raken, ontvang je al een WW-uitkering of zit je in de bijstand en wil je weer aan de slag? Dan is onze rijinstructeur opleiding dus heel interessant. Door onze landelijke samenwerkingen met o.a. het UWV, gemeentelijke instanties en re-integratiebureaus is het mogelijk om je opleiding tot 100% vergoed te krijgen!

  Kosten rijinstructeur worden

  Het is afhankelijk van de soort opleiding die je kiest, hoeveel het gaat kosten om de opleiding tot rijinstructeur af te ronden. Met de juiste instelling en motivatie kun je al rijinstructeur worden voor € 4999,-. Lees alles over de kosten en betaalopties!

  Volg een opleiding tot rijinstructeur bij ons

  Wil je graag rijinstructeur worden? Met de juiste instelling kan je al een rijinstructeur worden in 5 tot 8 maanden. We bieden je een compleet pakket met lesmateriaal, praktijklessen en andere benodigdheden waarmee je binnen no-time rijinstructeur wordt. Ook als je je wilt omscholen of een nieuwe passie zoekt. Met opleiding tot rijinstructeur verzeker je jezelf van baangarantie en een mooi salaris. Profiteer van de voordelen:

  • Direct starten
  • Opleiding met baangarantie
  • Lage toetredingseisen
  • In heel Nederland te volgen

  NEEM CONTACT OP

  VOORDELEN VAN EEN OPLEIDING RIJINSTRUCTEUR BIJ QUICKPRO

  Op het moment dat je rijinstructeur bent geworden door onze opleiding te volgen, geven we je 5 jaar baangarantie als Quickpro franchisehouder. Als je aansluit bij Quickpro, maak je gelijk gebruik van onze voordelen:

  • Direct naamsbekendheid
  • Gegarandeerde leerlingaantallen
  • Landelijke reclame
  • Bewezen rijschoolformule
  • Inkoopvoordeel
  • Goede verdiensten
  • Vriendelijke en open organisatie
  • Begeleiding en ondersteuning
  • Flexibele werktijden
  • Professionele website
  • Veilig een onderdeel van een grote succesformule
  Rijinstructeur in rijles auto

  Zzp rijinstructeur

  Behalve als franchiser bij Quickpro, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om als zzp rijinstructeur aan de slag te gaan. Je houdt hierbij volledig de touwtjes in eigen handen. Je blijft flexibel, plant alles zelf in en kiest precies hoeveel je zelf wilt werken. Je krijgt alleen niet de ondersteuning en garanties die je als franchisenemer bij Quickpro krijgt.

  Neem contact met ons op

  Heb je nog vragen over onze opleiding tot rijinstructeur of heb je nog andere prangende vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je door ons te bellen op 085-303 76 63, te mailen naar info@quickpro.nl of ons contactformulier in te vullen.

  Bel: 085-3037663 info@quickpro.nl