RAZEND SNEL JE RIJBEWIJS
Bellen? 085-303 76 63
X
Meld je aan

Vul hier je gegevens in!

Gratis proefles
Hoe zit het met examen?
Theorie-examen

Voor het theorie-examen voor de personenauto kun je op verschillende tijdstippen terecht bij één van de circa 30 CBR-examencentra. Theorie-examens reserveer je gemakkelijk via de online CBR reservering of via QuickPRO. Reserveer je via QuickPRO, dan worden er administratiekosten in rekening gebracht. Deelnemen aan het theorie-examen kan al vanaf 16 jaar. Het reserveren van een examendatum kan al enkele maanden van te voren. Bijvoorbeeld handig bij een spoedopleiding.

 

praktijk-examen

Voordat QuickPRO het praktijkexamen kan aanvragen, moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Om QuickPRO te kunnen machtigen, heb je het rijschoolnummer nodig. Dit nummer is op te vragen bij je rijinstructeur.

Machtig QuickPRO op mijn.cbr.nl , gemakkelijk met je DigiD.

Rijinstructeur in rijles auto
Voordelen met DigiD
Meld je aan!
Machtiging
QuickPRO heeft direct je gegevens.
Examendata
Automatisch e-mail notificaties.
Praktijk / theorie-examen
Aanvragen van je examen.

Eigen Verklaring

De Eigen Verklaring (EV) is een verplicht formulier met 10 vragen over je gezondheid. Dit formulier vul je in als je praktijkexamen gaat doen voor je rijbewijs.

Hoe vul ik de EV in: ga naar www.mijn.cbr.nl en verstuur de EV gemakkelijk digitaal naar het CBR. De eigen verklaring betaal je via iDEAL, rechtstreeks aan het CBR. De kosten voor de eigen verklaring zijn € 37,80.

Let op: Moet je één of meer vragen met ‘Ja’ beantwoorden? Dan is onderzoek door een arts nodig.

Stap direct in en begin met je GRATIS rijles!

Meld je aan voor een proefles.  Waarom lessen bij QuickPro?

  • Wij zijn betrouwbaar!
   QuickPRO is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs.
  • QuickPRO staat voor kwaliteit
   Bij QuickPRO geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant.
  • Persoonlijk
   Wij zorgen er niet alleen voor dat je les doorgaat, maar ook dat je elke les met dezelfde rijinstructeur volgt. Dat betekent dat jouw instructeur als geen ander weet wat je specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Daarnaast geeft het je een vertrouwd gevoel.
  • Wij leveren flexibiliteit
   QuickPRO kan door zijn schaalgrootte samen met zijn instructeurs zorgen voor een onderscheidend dienstenpakket. Voor jou betekent dit meer flexibiliteit en vaak een scherper aanbod met een hogere kwaliteit.
  • Jouw veiligheid gaat boven alles!
   Door te werken met het nieuwste materiaal en met instructeurs die door de strenge QuickPRO-selectie gekomen zijn en jaarlijks diverse malen getraind en bijgeschoold worden, ben je verzekerd van een veilige rijopleiding.
  • In één klap heb je je rijbewijs
   Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen kun je bij ons terecht. Voor theoriemateriaal, oefentrainingen en proefexamens bijvoorbeeld.
  • Gewoon helder & duidelijk
   Bij QuickPRO maken we duidelijke afspraken. Wij geloven in het feit dat duidelijke afspraken en regels ervoor zorgen dat je met meer plezier sneller tot goede resultaten komt.