RAZEND SNEL JE RIJBEWIJS
Bellen? 085-303 76 63
X
Meld je aan

Vul hier je gegevens in!

Gratis proefles

Zzp rijinstructeur worden

Wil je rijinstructeur zzp worden? Ervaar optimale vrijheid als ondernemer na het volgen van een opleiding bij Quickpro. Je krijgt bij ons een professionele opleiding tot rijinstructeur zzp en je slaagt door de voorbereiding gegarandeerd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen van zzp rijinstructeur zijn

Je profiteert van vele voordelen als je eenmaal zzp rijinstructeur bent. Denk maar aan het flexibel inplannen van werktijden, maar ook aan complete vrijheid als het gaat om de invulling van de lessen. Je bouwt bovendien zelfstandig je klantenkring op en hebt alle touwtjes als zzp rijinstructeur zelf in handen.

Vereisten en opleiding

Wil je zzp rijinstructeur worden, dan is het eerst nodig om de opleiding voor rijinstructeur te volgen. Meld jij je bij ons aan voor de opleiding, dan voorzien wij je in alle benodigdheden, zoals lesmateriaal, studiebegeleiding, rijlessen, praktijklessen en stagebegeleiding. Je krijgt een compleet pakket tot je beschikking. Hier vallen ook de eerste IBKI-examens onder.

Studiebegeleiding tijdens theoriefase:

  • Praktijkexamen 1B: 10 rijlessen
  • Fase 3A: 40 uur stagebegeleiding
  • Fase 3A: lesauto met CBR leerling en docent tijdens het examen
  • Examen 3A: lesauto met CBR leerling en docent tijdens examen 3A
  • Fase 3A: 4 praktijklessen
  • Eerste IBKI-examens

Stap voor stap je eigen rijschool starten

Heb je de zzp opleiding voor rijinstructeur met succes afgerond? De volgende stap is om als zzp-er je eigen rijschool op te zetten. Je bedenkt hiervoor een bedrijfsnaam en schrijft je rijschool in bij de Kamer van Koophandel in het Handelsregister. Houd ook rekening met benodigde vergunningen net als met de aanschaf van een geschikte lesauto.

Heb je een financiering nodig om te starten als zzp rijinstructeur? In dat geval is het belangrijk om een ondernemingsplan op te stellen dat je als basis voor het verkrijgen van een financiering gebruikt. Daarnaast is het belangrijk om klanten te krijgen voor je zzp rijschool. Maak bijvoorbeeld een website, maar adverteer ook op social media of in de lokale krant.

Verder is het belangrijk om een boekhouding op te zetten en bij te houden. Dit is met een online boekhoudprogramma mogelijk, maar een boekhouder inschakelen, is eveneens een optie. Vergeet ook niet om een zakelijke rekening te openen bij je bank, zodat privégeld en zakelijk geld gescheiden blijft.

Als je als zzp rijinstructeur begint, is het van belang om actief klanten te verwerven. Trap niet in de valkuil dat klanten vanzelf naar je toekomen, maar steek je tijd en energie in het binnenhalen van klanten.

Rijinstructeur in rijles auto

Contact

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om zzp instructeur te worden en direct van start te gaan. Het voordeel is bovendien dat de opleiding in heel Nederland is te volgen. Meld je daarom direct aan voor de opleiding rijinstructeur of neem contact op voor persoonlijk advies. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 303 76 63 en per mail via info@quickpro.nl.

Bel: 085-3037663 info@quickpro.nl