RAZEND SNEL JE RIJBEWIJS
Bellen? 085-303 76 63
X
Meld je aan

Vul hier je gegevens in!

Gratis proefles

RIJLES

 

Wil je rijles en snel je rijbewijs halen? Het is belangrijk om goed van start te gaan en verzekerd te zijn van een betrouwbare rijschool. Kom daarom rijles volgen bij Quickpro in je eigen buurt en met een vaste rijsinstructeur. Je krijgt van ons een persoonlijk advies en wij voorzien daarbij in een lespakket op maat. Dat is namelijk dé manier om ervoor te zorgen dat jij met onze rijlessen snel je rijbewijs haalt. Ontdek alvast de verschillende rijlespakketten en bekijk wat de kosten van een rijles zijn.

Gratis proefles

Je krijgt de eerste rijles van ons gratis. Waarom? Aan de hand van de eerste rijles is jouw rijinstructeur in staat om je een persoonlijk advies voor een rijlespakket te geven. De een heeft nu eenmaal wat meer lessen nodig dan de ander. Dit is ook een reden waarom wij verschillende rijlespakketten aanbieden.info@quickpro.nl  Bel ons

Rijlespakketten bij Quickpro

Elk rijlespakket voorziet in een gratis proefles en ook het praktijkexamen is inbegrepen in de prijs. De meeste van onze leerlingen kiezen voor het QuickDEAL pakket met 30 rijlessen, maar ook het spoedpakket QuickFAST met 35 rijlessen is populair. Je hebt met het spoedpakket de mogelijkheid om al binnen 30 dagen je rijbewijs te halen. Dat is pas snel!
Overigens krijg je bij deze pakketten een herexamengarantie. Wil je basic beginnen, dan is het mogelijk om met het goedkope rijlespakket QuickSTART met 20 lessen van start te gaan. Bij de kosten van rijles is het praktijkexamen inbegrepen.

Rijles met tussentijdse toets

Wil je graag rijles volgen en een tussentijdse toets afleggen? Kies dan voor het QuickSAFE pakket met 30 lessen. Of kies voor nog meer zekerheid met het QuickCOMPLETE pakket. Naast 40 rijlessen en het praktijkexamen met herexamengarantie is ook het theorie-examen met theoriebox bij de kosten inbegrepen. Dit geldt eveneens voor een tussentijdse toets.

Kosten rijles: betaal in termijnen

Rijles kost geld en het is begrijpelijk dat je niet in één keer alle kosten van een rijlespakket wilt voldoen. Daarom kun je bij ons gewoon in termijnen betalen. Wil je wel het bedrag in één keer voldoen, dan kan dat natuurlijk ook. Heb je op dit moment al ergens anders rijles, maar ben je daar niet tevreden over? Wij bieden je een overstapservice en regelen alles wat nodig is. Dat is wel zo gemakkelijk.

Hoog slagingspercentage

Kom je bij ons rijles volgen, dan haal je snel je rijbewijs. Onze rijscholen kennen namelijk een hoog slagingspercentage. Dit heeft onder meer met onze efficiënte aanpak te maken. Naast persoonlijk advies ben je bij ons verzekerd van een vaste rijinstructeur. Dit biedt meer zekerheid als het gaat om het boeken van vooruitgang. Je rijdt bij ons overigens altijd in een nieuwe lesauto en onze rijinstructeurs zijn supervriendelijk. Daardoor krijg je vanaf de eerste les al meer zelfvertrouwen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Er zijn veel rijscholen in Nederland om een keuze uit te maken, maar het is belangrijk om op de kwaliteit en betrouwbaarheid te letten. Dit zijn kenmerken die tot de vaste waarden van Quickpro behoren. Daarom garanderen wij een goede dienstverlening. Bovendien zijn wij een organisatie die gespecialiseerd is in het opleiden en begeleiden van rijinstructeurs die bij ons zijn aangesloten. Wij hanteren strenge eisen voor rijinstructeurs die dan ook ieder jaar training en bijscholing krijgen. Je kunt bij alle onderdelen voor ons terecht om je rijbewijs te halen, van theoriemateriaal tot oefentrainingen.

Vraag een gratis proefles aan

Zie jij jezelf straks al zelfstandig in een auto rijden? Haal snel je rijbewijs bij Quickpro en vraag nu direct een gratis proefles aan. Vul het formulier in met je gegevens en dan rijd jij binnenkort in een van onze nieuwe lesauto’s in je eigen regio. Heb je vragen? Bel naar 085 -303 76 63 of start een chat via WhatsApp

info@quickpro.nl  Bel ons