RAZEND SNEL JE RIJBEWIJS
Bellen? 085-303 76 63
X
Meld je aan

Vul hier je gegevens in!

Gratis proefles

Opleiding rijinstructeur via UWV

Ben je momenteel werkloos of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Overweeg dan om je om te scholen tot rijinstructeur via het UWV of gemeentelijke instanties. Bij QuickPRO helpen we je graag bij deze stap naar een nieuwe carrière.

Bel: 085-3037663 Whatsapp ons

Samenwerking UWV

Bij QuickPRO begrijpen we dat omscholen een grote stap is. Daarom bieden we een complete opleiding van a tot z aan, inclusief lesmateriaal, theorie- en praktijklessen. Bovendien hebben we een scholingsovereenkomst met het UWV en gemeenten, waardoor de kosten van de opleiding vaak volledig worden vergoed. En het beste van alles? Na het succesvol afronden van de opleiding ben je direct verzekerd van een baan als rijinstructeur.

Waarom via het UWV?

Het UWV erkent het vak van rijinstructeur als een krapteberoep, wat geweldig nieuws is voor iedereen die momenteel werkloos is en recht heeft op een WW-uitkering! In samenwerking met het UWV bieden we de opleiding tot rijinstructeur aan, waarbij het UWV de kosten van de opleiding voor haar rekening neemt.

Voordelen van rijinstructeur worden

Het beroep van rijinstructeur biedt talloze voordelen. Ten eerste geniet je van een ongeëvenaarde vrijheid. Jij bepaalt je eigen werktijden en -uren. Of je nu ‘s avonds, in het weekend of overdag wilt werken, het kan allemaal. Deze flexibiliteit maakt het gemakkelijk om werk en privéleven in balans te houden.

Daarnaast werk je elke dag met verschillende mensen, waardoor geen enkele les hetzelfde is. Je leert om te gaan met diverse leerstijlen en persoonlijkheden, wat de baan zeer uitdagend en boeiend maakt.

En laten we het financiële aspect niet vergeten. Als rijinstructeur heb je de mogelijkheid om goed te verdienen, terwijl je tegelijkertijd een waardevolle dienst aan de samenleving levert door mensen te helpen veilig de weg op te gaan.

01
Geef je op voor de opleiding

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

02
Meer weten over de opleiding?

Via het formulier hiernaast vraag je ook meer informatie op over de opleiding.

Rijinstructeur worden

    Wij helpen je meteen verder.

    Neem vandaag de eerste stap

    Klaar om de vrijheid van het ondernemen te ervaren zonder de bijbehorende risico’s? Ontdek de mogelijkheden van een carrière als rijinstructeur en zet de eerste stap naar een nieuwe toekomst. Neem contact op met QuickPRO voor meer informatie over onze opleiding en de mogelijkheden om je via het UWV om te scholen tot rijinstructeur.

    Bel: 085-3037663 Whatsapp ons