RAZEND SNEL JE RIJBEWIJS
Bellen? 085-303 76 63
X
Meld je aan

Vul hier je gegevens in!

Gratis proefles

Inhoud IBKI opleiding

Ben je momenteel werkloos of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Overweeg dan om je om te scholen tot rijinstructeur via het UWV of gemeentelijke instanties. Bij QuickPRO helpen we je graag bij deze stap naar een nieuwe carrière.

Bel: 085-3037663 Whatsapp ons

IKBI opleiding deel 1

Deel 1 van de IBKI opleiding bestaat uit twee delen: het theorie-examen en praktijkexamen. Binnen de theorie van de opleiding krijg je te maken met 4 hoofdrijtaken en 4 criteria. Zo leer je theorie over bijvoorbeeld verkeersstromen, kruisingen en andere belangrijke aspecten van verkeersdeelname. Je wordt klaargestoomd voor het praktijk examen, waarin je zelf aan de praktijk getoetst wordt.

IBKI opleiding deel 2

Het tweede deel van de IBKI rijinstructeur opleiding bestaat uit twee theorie examens die zicht richten op het lesgevende aspect van rijlessen geven. Belangrijke onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Rijvaardigheidslessen uitwerken
  • Lesprogramma op maat maken
  • Coachen van deelnemers
  • Rijvorderingen beoordelen

De afsluiting

Om de opleiding correct af te ronden, doe je in het laatste deel van de opleiding een stage, waarin je meeloopt met een bevoegd rijinstructeur. Deze stage is opgedeeld in twee delen: het actieve deel waarin je zelf instructie geeft en het passieve deel waar je zelf een meekijkende rol hebt. Zodra je de stage succesvol hebt afgerond, ben je klaar met de opleiding en mag je jezelf rijinstructeur noemen.

Kosten IBKI opleiding

Ben je benieuwd naar de kosten voor de rijinstructeur opleiding via het IBKI? Lees alles over de kosten en de eisen om de opleiding te volgen via QuickPRO. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om dit te laten vergoeden door het UWV.

Bel: 085-3037663 Whatsapp ons

Meer weten over het IBKI examen?

Heb je nog vragen over de inhoud van het IBKI examen of de bijbehorende lesstof? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder naar je nieuwe roeping.

Bel: 085-3037663 Whatsapp ons

01
Geef je op voor de opleiding

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

02
Meer weten over de opleiding?

Via het formulier hiernaast vraag je ook meer informatie op over de opleiding.

Rijinstructeur worden

    Wij helpen je meteen verder.