RAZEND SNEL JE RIJBEWIJS
Bellen? 085-303 76 63
X
Meld je aan

Vul hier je gegevens in!

Gratis proefles

Bijscholing rijinstructeur

Geef je rijles? Dan ben je verplicht om periodiek bijscholing als rijinstructeur te volgen. Alleen dan houd je de bevoegdheid om rijles te mogen geven. Indien je bijscholing als rijschoolinstructeur vergeet of nalaat, dan loop je het risico je bevoegdheid voor het geven van rijlessen kwijt te raken.

Bel: 085-3037663 solliciteren@quickpro.nl

Welke certificering is nodig?

Je hebt om rijles te mogen geven een WRM certificatie nodig. Het certificaat heeft een beperkte geldigheidsduur en daarom is het belangrijk op tijd een bijscholing voor rijinstructeur te volgen. Daarnaast heb je een VOG nodig om je bevoegdheid na het behalen van het certificaat te verlengen. Vraag ook een VOG op tijd aan en het liefst een half jaar voordat de rijlesbevoegdheid verloopt.

rijinstructeur worden

WRM certificering

WRM certificering heeft betrekking op de bevoegdheidspas om rijles te geven. De WRM certificatie heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Je dient dit certificaat tijdig te verlengen en dat is mogelijk door bijscholing rijinstructeur te volgen. Deze bijscholing voor rijschoolinstructeur bestaat uit een theoriecursus en uit het geven van een praktijkles met een IBKI-examinator. Deze examinator beoordeelt de rijles die je geeft en dit praktijkexamen dien je met een voldoende af te sluiten om je bevoegdheid te verlengen.

Meer informatie over rijinstructeur worden?

Wil je rijinstructeur worden? Dat is een slimme keuze, want er is een grote vraag naar rijlessen en rijlesinstructeurs. Quikpro zorgt er samen met jou voor dat je 100% voorbereid bent om het examen te doen. Je krijgt lessen, lesmateriaal en alles wat je nodig hebt om het examen succesvol af te leggen. Neem voor meer informatie snel contact op met Quickpro. We helpen je verder.

Bel: 085-3037663 solliciteren@quickpro.nl

01
Geef je op voor de opleiding

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

02
Meer weten over de opleiding?

Via het formulier hiernaast vraag je ook meer informatie op over de opleiding.

Rijinstructeur worden

    Wij helpen je meteen verder.